HBO даде старт на снимките на втория сезон на оригиналния си

...
HBO даде старт на снимките на втория сезон на оригиналния си
Коментари Харесай

Стартираха снимките на втория сезон на Домът на дракона

HBO даде старт на фотосите на втория сезон на истинския си трагичен сериал на Домът на дракона в Leavesden Studios в Обединеното кралство.

Базиран на „ Огън и кръв “ на Джордж Р. Р. Мартин, сериалът, чието деяние се развива 200 години преди събитията от „ Игра на тронове “, споделя историята на дом Таргариен.

Райън Кондал, един от основателите, шоурънър и изпълнителен продуцент разяснява:

" Домът на дракона се завърна. Развълнувани сме да снимаме още веднъж с членове на нашето автентично семейство от първи сезон, както и с нови гении от двете страни на камерата. Всички ваши обичани герои скоро ще заговорничат на масите на съвета, ще водят с армиите си и ще яздят своите дракони в борба. Нямаме самообладание да споделим какво сме подготвили. ”  

 
    View this post on Instagram           
A post shared by House of the Dragon (@houseofthedragonhbo)

За първия си сезон  " Домът на дракона " сътвори сполучлива стратегия за прохождащи в продуцентството. За фотосите на втория сезон Warner Bros. Discovery отново отваря порти за жадните за опит и познания с програмата WBD Access Directors Shadows, давайки късмет на двама изгряващи режисьори - Би Уелби и Ебел Тейт - да усъвършенстват уменията си и да се учат от един от най-хубавите екипи в промишлеността. 

" />

Актьорският състав включва: Мат Смит, Оливия Кук, Ема Д’Арси, Ив Бест, Стив Тусен, Фабиен Франкел, Юън Мичъл, Том Глин-Карни, Соноя Мизуно и Рис Ифанс. Допълнителният завръщащ се актьорски състав включва Хари Колет, Бетани Антония, Фийби Кембъл, Фиа Сабан, Джеферсън Хол и Матю Нийдъм. 

 Оригиналният сериал на HBO е основан на „ Огън и кръв “ на Джордж Р. Р. Мартин.

 
5 обстоятелството за House of the Dragon, на които няма да повярвате

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР